SENTÈNCIA DE LA SETMANA

"Tens un cos: aprofita’l!" (Joan Fuster)

dijous, 24 de desembre del 2009

REFLEXIONS PER NADAL DEL BROT

L’any 2009 s’acaba i Brot de Cultura vol fer una reflexió al voltant del que ha significat aquest any per a la seua trajectòria.

2009 ha consolidat les diverses activitats que l’entitat ha organitzat des dels seus inicis: la commemoració del 25 d’abril amb la Pujada al Portell, els Jocs Populars, el Campionat de Truc, el Correllengua....

D’altra banda, 2009 acaba com començà: sense suport institucional i econòmic per part de l’Ajuntament, demostrant de cara al Brot un actitud de menyspreu i aïllament públics.

Per aquesta raó, l’Associació va decidir presentar una queixa formal al Síndic de Greuges del País Valencià. Entre d’altres coses, denunciàvem la manca de subvenció pública i la censura d’actes. És a hores d’ara que l’Ajuntament no s’ha dignat a contestar, tot i les explicacions que el Síndic li ha requerit en diverses ocasions.

Des de Brot de Cultura, simplement creiem que no hi ha justificacions possibles i que aquesta manca de tarannà democràtic es veu reflectida en el tracte discriminatori cap a Brot i també cap a aquesta institució valenciana.

Això no obstant, la nostra –la vostra– entitat continuarà treballant per la cultura del País Valencià durant aquest 2010, que esperem siga més profitós que enguany.

A continuació, us deixem un vídeo que hem realitzat per a felicitar-vos les festes i l’any nou.



Salut i Brot!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo de l'Ajuntament per descomptat no vos donava res de subvenció. Catalanistes fora!

Anònim ha dit...

ni als de la Mare de Déu, ni a la Falla, ni al futbol, ni a la banda, ni als correfocs, ni a Sant Roc...
la qüestió és matar l'ambient cultural del poble o si no que li ho diguen al Sr Julio o a la Sra Laura que no es dignaren a aparéixer ahir pel concert de Nadal de la Banda Juvenil...

Anònim ha dit...

La qüestió és que l'Ajuntament no és la vostra casa Sr. Julio. Els diners són de tots i vostès els han d'administrar equitativament.

I faça el favor de dedicar-se a la seua feina i deixar el Brot en pau. Que ja li para bonic perdre el temps vostè, EL REGIDOR DE CULTURA, criticant i marginant públicament l'entitat.