SENTÈNCIA DE LA SETMANA

"Tens un cos: aprofita’l!" (Joan Fuster)

dilluns, 31 de maig del 2010

COMUNICAT DE BROT DE CULTURA ARRAN D'UNA INFORMACIÓ APAREGUDA AL BLOC DEL PP DE MONTSERRAT

Davant de la informació apareguda a la pàgina electrònica del Partit Popular de Montserrat (http://ppmontserrat.blogspot.com/), en què es vincula aquesta entitat amb Acció Cultural del País Valencià arran d’una notícia sobre una suposada vinculació amb el “cas Pretoria”, l’Associació Brot de Cultura MANIFESTA que: 



Primer.- La informació afegida per l’administrador del web vincula malintencionadament la notícia amb l’Associació Brot de Cultura. Així, el text dóna a entendre clarament que Brot de Cultura es pot vincular amb la informació de la notícia, “ya que este pueblo tiene una asociación a imagen y semejanza de ACPV”. 

Segon.- Considerem aquesta vinculació un atac a la dignitat i l’honor de l’entitat, més encara sabent el tracte discriminatori i il·legal que rebem per part de l’Ajuntament de Montserrat (PP) i, en concret, del Regidor de Cultura, el Sr. Julio Martínez Alarcón.

Tercer.- En aquest sentit, cal recordar que la nostra entitat no ha rebut cap subvenció pública durant els més de dos anys en funcionament, sinó que s’ha mantingut únicament gràcies a les quotes dels socis i les aportacions desinteressades. Així mateix, els menyspreus públics i la censura han definit el seu comportament envers l’associació.

Per la qual cosa, l’Associació Brot de Cultura EXIGEIX AL PARTIT POPULAR DE MONTSERRAT:

Primer.- Explicacions urgents i públiques d’aquesta vinculació perversa i infame.

Segon.- Una rectificació de l’escrit que no vincule la nostra entitat amb la informació apareguda.

Tercer.- Un tracte normal i igualitari com a entitat cultural local legalment constituïda i degudament registrada; així com el compliment de les obligacions municipals envers aquesta entitat, d’acord amb la legislació vigent corresponent.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Però què s'hauran cregut estos xiquets? Què la intenció de l'administrador és vincular-los amb el cas Pretòria? Però de què van? Però quina importància tenen ells? És creuen el melic del màs?
Anem, calmen-se els mainades que cada qui és qui és i res mes.
No pequen vostés de superba, que no han pecat tan alt com per a arribar a Pretòria, que dita siga de pas està a Sud-àfrica i si van ara poden veure a la selecció espanyola.

Anònim ha dit...

Amic, deixa d'utilitzar el traductor automàtic i aprén a parlar valencià, que no costa tant.

P.D. "Anem, calmen-se els mainades que cada qui és qui és i res mes."
Si alguna persona pot explpicar-me el significat d'aqust jeroglífic que ho faça, per favor.

Anònim ha dit...

L'anònim del dijous 3 com està tan segur que l'administrador no ha pecat de malintencionat? Eres tu? La informació és clara i si es volia dir que Brot de Cultura és "a imagen y semejanza de ACPV" no calia vincular-los a la informació: este texto es de interés para el pueblo de Montserrat, ya que...

Això demostra la mala bava de qui ho ha escrit i els maltractaments que dóna el PP a esta entitat cultural.