SENTÈNCIA DE LA SETMANA

"Tens un cos: aprofita’l!" (Joan Fuster)

dimecres, 6 d’octubre del 2010

EL CORRELLENGUA, EL DIA 15 D'OCTUBRE



L’Associació Brot de Cultura convida a tot el poble de Montserrat i comarca al Correllengua, que tindrà lloc el proper 15 d’octubre.
L’acte començarà a les 19h a la Plaça de l’Església a ritme de tabal i dolçaina. Hi haurà una cercavila reivindicativa pels carrers del poble i finalment es llegirà el manifest del Correllengua d’enguany. En acabar hi haurà una degustació de Mistela i Coques del poble.
Finalment, el mateix dia se celebrarà el Correllengua a Torís. Per això, en acabar, marxarem cap allí per a reivindicar amb la flama del català la nostra cultura i llengües pròpies, tot coincidint que el Bloc de Progrés de Torís celebra el seu 15é aniversari.
Salut!
Associació Brot de Cultura

5 comentaris:

Anònim ha dit...

A banda de la policia, tres i el del bombo. Vaja fracàs de correllengua.

Anònim ha dit...

igual com l'altre dia en Sona la Dipu, se pegaven per entrar...

Anònim ha dit...

Què ha de veure SONA LA DIPU amb el CORRELLENGUA? És mal de molts consol de tontos?

Anònim ha dit...

De consol res... si critiques que no hi anara gent al Correllengua, quan al Sona la Dipu no anà ni l'apuntador és una mica hipòcrita

Anònim ha dit...

Jo no critique que no fóra gent al CORRELLENGUA, només constate el fet del que li importa això a la gent a Montserrat, RES! Són coses ja molt antigues. En el fet que no fóra gent a SONA LA DIPU em porta al fresc, per tant d'hipocresia res.