SENTÈNCIA DE LA SETMANA

"Tens un cos: aprofita’l!" (Joan Fuster)

diumenge, 26 d’agost del 2012

EL ROCKSERRAT 2012 HA ESTAT UNA FESTA

En primer lloc, volem agrair la gent que vingué ja que sense ells, sense públic, no té sentit el RockSerrat. També hem d'agrair els veïns per la seua disposició i ajuda. I, per descomptat, els dos grups que hi actuaren. Funkiwi'S i Pellikana van fer una festa i van transmetre molt bon rotllo. I, com sempre, no podia faltar la discomòbil per a cloure la festa.
Per la nostra banda, ho vàrem passar genial i valorem molt positivament els estils dels RockSerrat 2012, el funky i els ritmes llatins. Això és el RockSerrat, tal com l'hem plantejat des del principi. Estils nous i festa per a tota la gent.
Com vàrem dir l'any passat, estem treballant en un repte per a Montserrat i per al RockSerrat. Certament, hi ha molta faena per fer. Esperem descobrir de què es tracta ben prompte.
De moment, ja estem preparant el RockSerrat 2013, que serà espectacular. Serà el punt final a la celebració del cinqué aniversari de Brot de Cultura, que començarem a celebrar al setembre de 2012, quan farà cinc anys de la reunió constitutiva de l’entitat.
Per això, volem demanar la vostra ajuda perquè el RockSerrat 2013 siga una gran festa. Us agrairem qualsevol tipus de suggeriment, proposta, comentari o implicació. Des de ja, ens posem a la faena!