SENTÈNCIA DE LA SETMANA

"Tens un cos: aprofita’l!" (Joan Fuster)

dimecres, 30 de juliol del 2008

TREBALLEM PEL FOMENT DE LA CULTURA A MONTSERRAT

Des de l’Associació Brot de Cultura volem reiterar, en primer lloc, els agraïments a tota aquella gent que va col·laborar en l’acte de commemoració de la Batalla d’Almansa. Gràcies! Ja vam dir (i repetim) que és difícil organitzar actes sense cap ajuda econòmica per part de l’Ajuntament i això, per a una associació que acaba de treure el cap, és neutralitzar-la... Això no obstant, les relacions amb l’Ajuntament, especialment amb el Regidor de Cultura, són (com han de ser) cordials i propicien una bona col·laboració.

En segon lloc, ens agradaria recordar que som una entitat cultural i, per tant, l’única funció que tenim és la d’organitzar activitats per a la gent del poble i cap altra més; com algunes persones que s’entesten a creure que som un “partit polític” (!). Seria inútil negar que cadascú dels socis tenim una ideologia, però això no significa que als estatuts siga palesa ni que vulguem fer política. Ja sabíem que algunes persones ens titllarien de mil formes; malauradament és el que té defensar el català, la nostra llengua.

Si voleu fer-vos socis podeu recollir la butlleta d’inscripció a la Casa de la Cultura o a la Biblioteca. Tant els membres com els col·laboradors hauran de pagar 5 € per la inscripció, però la quota és diferent: 20 € anuals per als membres i per als col·laboradors 6 € anuals. La diferència principal entre ambdós és la participació activa del membre en l’organització de les activitats i l’ajuda passiva del col·laborador.

Els pagaments es poden realitzar en la seu o per transferència al número de compte 2077 0211 78 1100920055 (Bancaixa), bé trimestralment (gener, abril, juliol, octubre) o bé anualment. Hem afegit més possibilitats per a aquelles persones que vulguen augmentar la quota o fer una donació. Si aquest últim és el vostre cas, indiqueu com a concepte del rebut bancari “donació”. En la nostra web trobareu tota la informació necessària i us podreu descarregar les butlletes de donació.

Per últim, hem d’informar-vos que estem treballant en les pròximes activitats i que, entre d’altres, prompte tindrem jocs populars, conta-contes per a adults i per a xiquets, concursos de fotografia, d’escriptura... També és la nostra intenció crear un club de lectura en la Biblioteca, portar algun monologuista, fer sopars de germanor i projeccions de pel·lícules, realitzar conferències, etc. Açò, és clar, no és possible sense el vostre suport que estem segurs que el tindrem. Gràcies, una vegada més!