SENTÈNCIA DE LA SETMANA

"Tens un cos: aprofita’l!" (Joan Fuster)

dissabte, 25 d’abril del 2009

LA III PUJADA AL PORTELL, UN ÈXIT ROTUND

Anit es va celebrar a Montserrat la III Pujada al Portell i el primer aniversari de l'associació Brot de Cultura. Les nostres previsions, que estaven al voltant d'una seixantena d'assistents, van fallar fins arribar al centenar. Hi hagué gent que s'incorporà a l'acte commemoratiu amb la Pujada, després del sopar d'enfaixat.

Des de la nostra entitat, volem expressar l'agraïment i la satisfacció, per una banda, a tots els assistents i, per altre costat, la satisfacció de veure que el brot està donant les primeres fulles, és a dir, que el nostre treball dóna resultat. Així doncs, la Pujada al Portell s’ha consolidat enguany per la seua realització ja habitual i, a més a més, per l’abundosa massa de gent que s’ha sentit convocada.

Per descomptat, volem agrair tot el suport des d’altres entitats i col·lectius, com ara el Safranar o la dissolta Fum de botja. També el cantautor Pau Alabajos i els músics de la cercavila. Altres organitzacions polítiques municipals, com GE o AIGUA. I, per últim però més important encara, la representació del poble; tota aquella gent que té un somni compartit. Gràcies a tots!

En breu penjarem les fotos

3 comentaris:

Llauradors sense fronteres ha dit...

Per primera vegada en un acte de Brot de cultura ha assistit una persona de l'equip dde govern. Ja era hora!! La lluita continua!! //*//

Anònim ha dit...

Resulta graciós que es qualifique entre 0 i 2 punts sobre 10 la III Pujada al Portell. Sobretot, perquè la gent que ha votat segurament no va assistir entre les 100 persones.

Les enquestes estan per contestar amb sinceritat i amb responsabilitat, no per manipular-les.

Quant de servilisme i de repugnància!

Anònim ha dit...

xiquets no els feu cas, qui haja puntuat així esque no anà perquè va estar d'allò més bé. un abraç.