SENTÈNCIA DE LA SETMANA

"Tens un cos: aprofita’l!" (Joan Fuster)

dilluns, 12 d’octubre del 2009

EL SÍNDIC DE GREUGES ADMET A TRÀMIT LA DENÚNCIA CONTRA L'AJUNTAMENT

La setmana passada l’Associació Brot de Cultura va rebre una carta en la qual el Síndic de Greuges comunicava que s’ha admès a tràmit la denúncia pel maltractament de l’Ajuntament cap a aquesta entitat.

En la queixa, l’associació manifesta l’actitud intransigent i il·legal de l’equip de govern, que ha censurat activitats d’interès general, s’ha negat a prestar edificis públics, a difondre institucionalment les activitats, a concedir la subvenció, etc. Aquest menyspreu (altres entitats locals sí que han tingut un bon tracte) és la constant d’aquest Ajuntament cap a Brot de Cultura durant els dos anys que estem treballant durament per la cultura.

Per aquesta raó, l’entitat vol manifestar públicament el seu acontentament pel fet d’admetre a tràmit la queixa perquè el Síndic de Greuges haurà de demanar explicacions a l’Ajuntament d’aquesta actitud intransigent i il·legal. Unes explicacions que, això sí, dubtem molt que puguen donar. D’altra banda, esperem que a partir d’ara el seu comportament inquisitorial canviarà i s’adequaran estrictament a la Llei.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

ànim xiquets, que aquests feixistes no ens faran callar!

Anònim ha dit...

Sou un cabrons jo no he surtit en les fotos.FERRAN et vaig ha tallar el moño.

Anònim ha dit...

Sembla que l'Ajuntament ho té difícil per a tapar les seues vergonyes.

No poden justificar de cap manera el maltracte a Brot de Cultura. Ja veurem què li diuen al Síndic...