SENTÈNCIA DE LA SETMANA

"Tens un cos: aprofita’l!" (Joan Fuster)

dimecres, 7 d’octubre del 2009

L'AJUNTAMENT ENTREBANCA EL CORRELLENGUA 2009

La celebració del Correllengua 2009 el passat divendres 2 d'octubre fou un èxit: tot va eixir a cor què vols. No obstant això, l'Ajuntament va dificultar, una vegada més, la realització normal de les nostres (les vostres) activitats.

No sabem per quina raó el mercat medieval que estava previst i contractat per a aquest cap de setmana es va celebrar els dies 2, 3 i 4 d’octubre. Siga com siga, l’equip de govern ni tan sols ho va comunicar a la nostra entitat. Els carrers per on havia de passar la flama i on s’havia convocat la concentració per iniciar la cercavila estaven plens de botiguetes medievals, amb la qual cosa impedia considerablement el pas del Correllengua.

A més a més, a l’hora que havíem de marxar també hi havia una mena de passacarrer de la fira medieval (també amb tabals i dolçaines). Per aquesta raó, vam haver de retardar mitja hora el començament del Correllengua.

Quan Brot de Cultura va demanar alguna explicació als responsables de l’ajuntament, aquestos van ser molt grollers i no ens van aclarir res. De fet, ens van dir amb gran ironia si volíem que s’agenollaren davant nostra per demanar-nos disculpes (!).

Després de tots els entrebancs que hem patit per part de l’equip de govern, no ens resulta difícil pensar que es canviara intencionadament la data de celebració de la fira del llibre per restar importància o simplement dificultar la normalitat del Correllengua.

1 comentari:

Anònim ha dit...

patètica l'actitud del govern municipal!