SENTÈNCIA DE LA SETMANA

"Tens un cos: aprofita’l!" (Joan Fuster)

dissabte, 21 de febrer del 2009

BROT DE CULTURA S'ADHEREIX AL MANIFEST D'ACPV I PROGRAMA UNA XARRADA

L'Associació Brot de Cultura ha subscrit l'escrit que signava Eliseu Climent (president d'Acció Cultural del País Valencià), en el qual es convoca una iniciativa legislativa popular per tal que siga possible que els catalanoparlants puguem veure, sense cap tipus de restricció, totes aquelles televisions que empren el català: Canal9, TV3, IB3... S’ha d’aconseguir 500.000 signatures perquè el Congrés del Diputats de Madrid tracte el tema. Un pas difícil, però necessari per salvar la nostra llengua.

Així doncs, ACPV està duent a terme xarrades i presentacions de la campanya pels municipis, amb la finalitat de conscienciar la gent de la importància de prendre part en l’assumpte. Eliseu crida tots els valencians i valencianes a deixar el pessimisme i a treballar tots junts per a aconseguir un objectiu importantíssim: l’espai televisiu català, en definitiva, la normalització de la nostra llengua.

La nostra entitat, doncs, s’ha sumat a la iniciativa d’ACPV i ha cregut necessari organitzar una presentació de la campanya a Montserrat, que es realitzarà a les 18 h. de dissabte 28 de febrer, a la Casa de la Cultura.


3 comentaris:

dama roja ha dit...

hola a tots!he de dir q em sembla molt interessant la xarrada, i q no puc digerir com al segle XXI un ajuntament "democràtic" pose tants entrebancs a un grup de joves q tenen il·lusió per defendre la cultura i la llengua, que no està de més recordar, q es de tots

Anònim ha dit...

l'ajuntament posa entrebancs perquè vol eliminar brot de cultura i que no defensen la llengua i la cultura

dama roja ha dit...

és absurda la obsessió que tenen els "peperos" de tractar la llengua com a una cosa política, aquests blavers més valia q establiren un projecte propi en lloc de fabricar un a base de l'odi a l'altre.