SENTÈNCIA DE LA SETMANA

"Tens un cos: aprofita’l!" (Joan Fuster)

dissabte, 28 de febrer del 2009

MOSTRES DE SUPORT PER LA CENSURA

Federació Comarcal d'Esquerra a la Ribera Alta - Presidència

Estimats Amics i Amigues de l'Associació Brot de Cultura de Montserrat.

M'adrece a vosaltres per comunicar-vos que els membres de l'executiva comarcal d'Esquerra-Ribera Alta, malauradament, no podrem assistir al vostre acte de demà dissabte.

La Qüestió és que demà dissabte a les 17.30h tenim un Congrés Extraordinari d'Esquerra- País Valencià a l'edifici Octubre “Centre de Cultura Contemporània” de la Ciutat de València, per tal d'escollir els candidats i candidates per a les properes Eleccions Europees, que s'han de celebrar el proper 7 de juny d'enguany.

És per això, què lamentem molt no poder estar demà a Montserrat amb vosaltres. Tot i això, estem fent tot el possible per donar-li la màxima difusió a l'acte, enviant correus electrònics massius a amics i simpatitzants del partit, i també, havem penjat a l'agenda d'actes de la nostra web comarcal (
www.esquerra.cat/riberaalta) la convocatòria de l'acte en qüestió.

Així també, aprofite per donar-vos el total recolzament d'aquesta executiva comarcal a iniciatives com aquestes. Iniciatives, què demostren que la societat civil valenciana no està disposada a callar, davant de l'actitud feixista de l'executiu presidit per Francisco Camps. El qual, pretén acabar amb les emissions de la plataforma catalana de ràdio i televisió a tot el País Valencià per un pur recel polític contra Catalunya.

Desitgem que l'acte tinga un èxit rotund i vos emplacem per al dia que vulgueu, per tal de celebrar una reunió per tal de conèixer de primera mà la vostra associació.

Salutacions Cordials

Josep Solà i Sanz
President Comarcal d'Esquerra-Ribera Alta

Carlet, 26 de Febrer de 2009

Des de Brot de Cultura agraïm públicament el suport que ens han donat tant Esquerra amb aquesta carta com altres persones i entitats. Així mateix, volem emplaçar qualsevol entitat, partit polític, institució o ciutadà a conèixer-nos com a associació. Si esteu interessats, poseu-vos en contacte amb nosaltres.