SENTÈNCIA DE LA SETMANA

"Tens un cos: aprofita’l!" (Joan Fuster)

dimecres, 13 de maig del 2009

BROT DE CULTURA, ENTITAT D'INTEGRACIÓ

Recentment, hem vist com s’han començat a donar entre els nouvinguts les inscripcions a la nostra entitat. Ara per ara, només hi ha dos inscrits, però esperem que a poc a poc vaja augmentant el nombre de nouvinguts que decideixen formar part del brot.

Així doncs, Brot de Cultura vol expressar la seua satisfacció i el desig que aquesta associació es convertisca en una entitat que acull i integra els nouvinguts en la nostra societat, ja que la millor manera de fer-ho és mostrant-los la nostra cultura, la nostra llengua; en definitiva, la nostra identitat.

D’altra banda, la idea de Brot de Cultura d’organitzar unes jornades interculturals a Montserrat és cada vegada més factible. Així, amb la presència en l’entitat de persones vingudes de diferents cultures ens serà més fàcil d’organitzar aquestes activitats.

Per això, ens agradaria encoratjar aquesta població nouvinguda a inscriure’s a l’entitat cultural (la vostra entitat), perquè creiem que entrar contacte amb la nostra cultura pròpia suposa una integració vertadera en la societat valenciana i, en concret, en el poble de Montserrat.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

em sembla d'allò més interessant que aquesta associació aculla així als nouvinguts i que a més ho faja en el marc de la nostra cultura. Aquests xiquets i xiquetes del brot estan fent moltes cosses. els anime a que continuen així.

Anònim ha dit...

Com a montserrater m'enorgullisc d'aquesta associació

Anònim ha dit...

Continueu treballant així, el futur del poble està a les vostres mans