SENTÈNCIA DE LA SETMANA

"Tens un cos: aprofita’l!" (Joan Fuster)

dimarts, 5 de maig del 2009

BROT DE CULTURA PARTICIPARÀ EN LA FIRA DEL LLIBRE 2009

El proper 9 de maig se celebra a la Biblioteca Pública de Montserrat la Fira del Llibre, una cita anual organitzada per l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA). Començarà a les 11 h. i hi haurà tallers i animació infantil.

Brot de Cultura, per la seua part, col·laborarà en la Fira tal com ha va fer l'any passat. Enguany, tindrem diferent tipus de material per a oferir a la gent que visite la nostra taula: samarretes, addhesius, les guies Què faig si...? de la Plataforma per la Llengua i llibres en català.

Així l'entitat es reitera en la seua aposta per la cultura en general i, en concret, per la lectura. No volem deixar passar l'ocasió de recordar que els nivells de lectura en català cada vegada són més baixos; raó per la qual animem tota la gent a passar-se per la Fira i adquirir algun llibre en la nostra llengua.

1 comentari:

Anònim ha dit...

per què a la pàgina web de l'ajuntament, anuncia la fira del llibre, que està organitzada per l'AMPA, amb la col·laboració de la biblioteca? i Brot??si havera vingut algú de l'equip de govern podria comprobar(encara que ho sabien de massa)que nosaltres també estavem allí