SENTÈNCIA DE LA SETMANA

"Tens un cos: aprofita’l!" (Joan Fuster)

dimarts, 12 de maig del 2009

ENS REAFIRMEM EN LA PROMOCIÓ DE LA LECTURA I A LA MÚSICA EN CATALÀ

Avui, l'Associació Brot de Cultura ha fet una donació a la Biblioteca Pública de Montserrat que consisteix en l'últim disc del cantautor valencià Pau Alabajos, Teoria del caos, i sis llibres en català. Així, l'entitat demostra el seu suport tant a la música com a la lectura en català.

Esperem (així ho hem fet saber a l’Ajuntament) que la Biblioteca Pública de Montserrat vaja augmentant els seus serveis de préstec de pel·lícules i música en català. Creiem, doncs, que la Regidoria de Cultura hauria d’augmentar la partida pressupostària destinada a l’adquisició de material audiovisual en la nostra llengua a la Biblioteca del poble. Només des de l’àmbit local es podrà assolir una vertadera normalització lingüística i acabar, així, amb el conflicte lingüístic (endèmic, per cert); tal com es va decidir el passat novembre al plenari de l’Ajuntament en aprovar una moció d’impuls a la Llei d’Ús i Ensenyament del Valencià (LUEV).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

enhorabona per l'acte, la veritat esque va estar molt ben organitzat i a més s'aconseguirem reunir és d'un centenar de persones que això ja és reconfortant de per si. per a acabar qui millor que pau alabajos en les seues cançons-poesia. un 10 tant al cantautor, com a l'acte com als xicots i xicotes de Brot de cultura

Anònim ha dit...

Ànim als de Brot de Cultura. La vostra faena és molt important