SENTÈNCIA DE LA SETMANA

"Tens un cos: aprofita’l!" (Joan Fuster)

dimecres, 16 de febrer del 2011

Una nova llei posa en perill immediat les emissions de TV3 al País Valencià

El govern podria multar ACPV amb 60 mil euros cada quinze dies

El govern valencià torna a amenaçar Acció Cultural del País Valencià (ACPV) pel funcionament dels repetidors que emeten el senyal de TV3. L'amenaça és ara més greu que mai perquè el Consell ha modificat una llei per poder multar l'entitat amb seixanta mil euros cada quinze dies, mentre durin les emissions. La llei entra en vigor divendres i no es pot descartar que la seva aplicació sigui el cop definitiu a les emissions de TV3 al País Valencià.
L’amenaça de multa es fonamenta en la modificació de la Llei 1/2006 de la Generalitat, del Sector Audiovisual. Aquesta modificació s’ha fet per la Llei 16/2010 de 27 de desembre de Mesures Fiscals, de Gestió Administrativa i Financera i d’Organització de la Generalitat.
ACPV diu que 'som davant de la modificació d'una llei amb l'únic objectiu d'incrementar les multes a l'entitat'. El termini per al compliment del requeriment rebut per ACPV s'esgota demà. L'entitat reunirà demà la seva junta directiva i farà una conferència de premsa divendres per comunicar la decisió que s'hagi pres.
-Extret de vilaweb.cat