SENTÈNCIA DE LA SETMANA

"Tens un cos: aprofita’l!" (Joan Fuster)

dimecres, 20 d’abril del 2011

MONTSERRAT RECLAMARÀ L'ESCOLA NOVA DAVANT LA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ EL PROPER 27 D'ABRIL

L'Associació Brot de Cultura ha rebut uan carta de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) del Col·legi Evaristo Calatayud en què exposaven la preocupació per la tardança i l'estancament en a construcció de la nova escola. Cal recordar que l'escola provisional, de barracons, porta ja tres anys i que el solar per a la nova escola encara compta amb algunes dificultats per començar a edificar l'escola nova. 

Per aquesta raó, han decidit concentrar-se el proper dimecres 27 d'abril davant la Conselleria d'Educació i reclamar una escola digna. Així mateix, fan una crida a tot el poble a sumar-se a la reivindicació. Que Montserrat tinga una escola digna i en condicions, expliquen, és una demanda que ens afecta a tots i totes. Per tant, l'AMPA llogarà autobussos per facilitar el desplaçament a tota aquella gent que vulga afegir-se a la demanda. Els interessats poseu-vos en contacte amb els responsables de l'AMPA per reservar la plaça.

D'altra banda, estan portant a terme una recollida de signatures que pretenen entregar a la Conselleria d'Educació el proper dimecres. Podeu passar-vos pels establiments locals (com ara el Musical, el Forn de Lluís, la Farmàcia...) i signar PER UNA ESCOLA DIGNA.

L'Associació Brot de Cultura se suma a la demanda i diu PROU ALS BARRACONS, PER UNA EDUCACIÓ DE QUALITAT: ESCOLA NOVA JA!