SENTÈNCIA DE LA SETMANA

"Tens un cos: aprofita’l!" (Joan Fuster)

dilluns, 30 de gener del 2012

XAVI CASTILLO, A MONTSERRAT

Hui dilluns 30 de gener, a les 20 h., Xavi Castillo presentarà el llibre Això ho pague jo! a la Casa de la Cultura. Un acte organitzat per l'Ajuntament de Montserrat.

No vol ser un llibre corrent de monòlegs perquè pensem que els monòlegs de Xavi Castillo són intransferibles  i escrits en un llibre perdrien molta de la seua gràcia original. Per tant, el llibre el que fa és apropar al lector, com si fos un gran collage o tebeo, al peculiar món de Pot de Plom i del seu creador: l’actor i còmic Xavi Castillo.

Així és que, al llibre podem trobar des dels inicis de l’actor quan va fundar Pot de Plom en Alcoi junt amb amics com Gilberto Dobón i Carles Esteve, fins als últims espectacles de la companyia, passant repàs als diversos successos de censures, les influencies teatrals, musicals i cinematogràfiques de Xavi i, com no, una fitxa de tots els personatges de Pot de Plom indican les seues característiques de quan i cóm van nàixer…

El llibre el podeu trobar tot arreu del País Valencià en nombroses llibreries. Ací podeu consultar el llistat de totes les llibreries on el podeu aconseguir.