SENTÈNCIA DE LA SETMANA

"Tens un cos: aprofita’l!" (Joan Fuster)

dimarts, 20 de juliol del 2010

LA PRIMERA EDICIÓ DEL ROCKSERRAT APUNTA CAP AL FUTUR

El RockSerrat 2010 ha estat un èxit. Aquesta és la valoració que en fem, després d'analitzar els fets i les conseqüències de l'acte. És evident que caldrà millorar alguns aspectes en les següents edicions, però en general la valoració ha de ser positiva inevitablement.

Aquest èxit ha estat possible gràcies a l'ajuda i col·laboració dels socis, dels patrocinadors, de Protecció Civil i de tots aquells que s'acostaren a viure de ple el RockSerrat 2010. Per això, volem  donar-vos les gràcies des d'ací i al mateix temps convidar-vos a sumar-se al Brot, en les pròximes  activitats.

Per tal d'avaluar millor els aspectes que cal millorar, publicarem diverses enquestes en què podreu votar les vostres preferències. En qualsevol cas, estem a la vostra disposició en aquesta pàgina i a través del correu brotdecultura@hotmail.com.

A la columna de la dreta, podreu fer una ullada a les imatges del RockSerrat 2010 i d'altres activitats anteriors.

3 comentaris:

J. Martínez ha dit...

Todo menos decir públicamente que al Ayuntamiento ha colaborado en gran manera a que ese acto se pudiera celebrar.

Unknown ha dit...

Sr. Regidor de Cultura, què entén vostè per "en gran manera"? La millor manera de col•laborar que té l'Ajuntament és concedint la subvenció pública que marca la llei. Sí, aquella que no hem rebut encara, des de 2008. Mai hem tingut una ajuda econòmica pública per part de l'Ajuntament i som l'única entitat local que es troba en aquesta situació. Tots estan rebent subvenció, llevat de nosaltres. Per què? Això ho podria dir vostè públicament?

L'Ajuntament, efectivament, va col•laborar en la cessió d'espai a la Casa del Poble, en recursos humans, etc. Però precisament això és el que ha de fer, oferir tots els seus recursos a les entitats locals degudament registrades (articles 1, 3 i 4 , de la Llei reguladora del Dret d’Associació), i no censurar activitats com ha fet en altres ocasions. En la publicitat al web, per exemple, no van voler contribuir, tot i haver-ho demanat. Creu que està en condicions de demanar un agraïment públic després del tracte discriminatori que rebem?

Anònim ha dit...

ai va pren Julio!