SENTÈNCIA DE LA SETMANA

"Tens un cos: aprofita’l!" (Joan Fuster)

dilluns, 26 de juliol del 2010

S'OBRI EL PERÍODE D'INSCRIPCIONS PER AL III CAMPIONAT DE TRUC

S'AMPLIA EL PERÍODE D'INSCRIPCIONS FINS DIJOUS 4!!!


RECORDEU, A LA BIBLIOTECA DE MATÍ O EN PERSONA, TELÈFON...

L'Associació Brot de Cultura ha organitzat un any més el Campionat de Truc, una activitat que pretén promoure aquest joc de cartes tan valencià. La tercera edició es realitzarà el pròxim divendres dia 6 d'agost a partir de les 23 hores, a la Plaça de la Constitució de Montserrat. Hi haurà mistela per als participants i premis per als guanyadors i finalistes.

El període d'inscripcions acabarà el divendres 30 de juliol. Podeu passar pels baixos de l'Ajuntament o la Biblioteca per inscriure-us. Caldrà escriure el nom complet de cadascun de la parella, un telèfon o correu electrònic de contacte i, si voleu, el pseudònim del grup. El preu d'inscripció per persona és de 5 €. Serà imprescindible dur el rebut del pagament per poder començar la partida. Número de compte bancari: 2077 0211 78 1100920055 (Bancaixa).

Les partides seran eliminatòries. A principi de la pròxima setmana, publicarem al web les bases del joc, depenent sobretot del nombre de participants. Per a més informació, contacteu a través de brotdecultura@hotmail.com.

1 comentari:

Sara FitzGerald ha dit...

Check out this blogg!

http://merlinsmind.bloggsida.se/

Its from a dogs point of view!