SENTÈNCIA DE LA SETMANA

"Tens un cos: aprofita’l!" (Joan Fuster)

dilluns, 12 de juliol del 2010

TOT PREPARAT PER AL ROCKSERRAT 2010

El pròxim divendres 16 de juliol, a les 23:30 hores tindrà lloc a la Plaça de l'Església de Montserrat el RockSerrat 2010, el concert de Brot. Actuaran Assekes i Atzembla. En acabant, hi haurà discomòbil.

Davant l'absència de concerts en valencià i la pobra promoció de la llengua d'Ausiàs March que practica l'actual Ajuntament de Montserrat, l'Associació Brot de Cultura ha volgut oferir al poble de Montserrat (i a tots aquells que s'hi acosten) el RockSerrat. L'objectiu és donar a conèixer els nombrosos grups de cantants i músics en valencià, els diferents estils i la qualitat del seu treball cultural i social. Però no hem d'oblidar que és també una oportunitat per a passar-s'ho d'allò més bé en un ambient festiu, al carrer.


En aquesta primera edició s'ha pensat en grups com Assekes i Atzembla, que tenen una carrera jove, però prometedora i profitosa. Assekes és un grup de Benifaió (la Ribera) que apunta fort amb un Ska acompanyat de dolçaina, de manera semblant a grups tan conegudíssims com Obrint Pas o La Gossa Sorda. Atzembla (Alfara de l'Horta), per la seua banda, és un grup de Rock, Ska i Reggae en valencià que acaba de publicar el seu primer treball, Arrels. Les seues lletres incoformistes reivindiquen la igualtat social, els drets humans i, sobretot, la nostra cultura.

Al RockSerrat 2010 podreu gaudir de les seues cançons i la bona música. Hi haurà també barra amb preus populars per a refrescar-se en una nit que s'espera calorosa. En acabar les actuacions dels dos grups, que duraran aproximadament una hora cadascuna, tancarem la vetllada festiva amb una discomòbil a càrrec de Dj Ferran.

Esperem la teua assistència al RockSerrat 2010!