SENTÈNCIA DE LA SETMANA

"Tens un cos: aprofita’l!" (Joan Fuster)

dimecres, 27 d’abril del 2011

PELS SEUS FETS ELS CONEIXEREU

L'alcaldessa de Montserrat ridiculitza la concentració de l'AMPA per exigir una nova escola al nostre poble. S'expressa així al seu Facebook: 

"Hoy ha tenido lugar frente a la Consellería de Educación, la concentración del AMPA de Montserrat para reclamar la construcción del nuevo colegio. Yo, como madre de alumnos he asistido pero he de decir que ha sido un total fracaso. En total seríamos 50-60 personas niños incluidos, o sea un poco de gente en la acera. El AMPA no ha tenido ningún poder de convocatoria y habiendo tenido mucho tiempo para hacerla han elegido una fecha de época electoral. A esto se le llama salir el tiro por la culata"

Quina vergonya! D'això se'n diu menyspreu, hipocresia i antidemocràcia... L'AMPA de Montserrat, que lluita de manera altruista i desinteressada per millorar les condicions dels xiquets i xiquetes que ací estudien, és bandejada per uns representats que en la teoria democràtica més elemental defensen el benestar dels seus ciutadans. Això sí: ha de ser un benestar sota mínims i quan els governants vulguen.

Des de la nostra associació continuarem donant suport a totes les iniciatives que isquen de l'AMPA de l'Escola Evaristo Calatayud, ja que creiem en una escola pública, en valencià i de qualitat!